JOIK Home & SPA


Berättelsen om JOIK Organic, som är känd för sin ekocertifierade hudvårdsserie, började med doftljus redan 2005. Det var då Eva-Maria, grundaren av JOIK, letade efter ett alternativ till petroleumsbaserade paraffinljus och hittade naturliga vax som brinner rent. Därefter började man skapa en elegant doftvärld.  Doftljusens, doftpärlornas och rumsdofternas noggrant utvalda doftkombinationer och fängslande färger kompletterar inredningen och skänker njutning för både sinnet och kroppen. De passar till vardag och fest och är uppskattade gåvor.

Home & Spa-ljusen tillverkas av europeiskt rapsvax som tack vare sin kortare transportrutt har ett mindre ekologiskt fotavtryck. Rapsvax är biologiskt nedbrytbart och brinner längre och renare än paraffin. 24 ljus med olika dofter får sina mångsidiga dofter från syntetiska doftoljor av kosmetisk kvalitet. JOIK använder i ljusen som hör till Home & Spa-linjen syntetiska dofter eftersom de håller en hög kvalitet och doften ger glädje under en lång tid. De tonade glasförpackningarna är återvinningsbara och är uppiggande med sina klara färger som matchar dofterna. Brinntiden är 30 timmar.

JOIK Home & Spa-rumsdofter kompletterar varje rum med sin elegans. De är ett utmärkt alternativ om det inte är möjligt att använda doftljus. I rumsdofterna förenas naturliga växtbaserade oljor med högklassiga syntetiska doftoljor, och de ger liv åt rummet med sina noggrant utvalda frukt- och blomaromer. Doftens intensitet påverkas av antalet använda doftpinnar samt hur ofta pinnarna vänds. Rumsdoften sprider doft i upp till 3–4 månader efter att den har öppnats.


Doftljus Doftpärlor Doftpinnar
Loading...